Orange Day – ”Lager av lyssnande”- Att lyssna till och hörsamma barns berättelser om erfarenheter av våld i nära relationer och bemötande

Datum: 2020-11-26 (13.30 - 15.30)

Plats: Webbinarium

Adress: Visa på karta

FN:s internationella dag för avskaffandet av våld mot kvinnor är 25 november, den kallas också för Orange Day. För att sätta extra ljus på frågan anordnar Dialoga direktsända webbinarier under hela vecka 48. Dialoga uppmärksammar under året att Barnkonventionen är svensk lag från januari 2020 och därför har alla webbinarier barntema.

Innehåll Lager av lyssnande

Rädda Barnen i Göteborg har drivit ett projekt med syfte att lyfta barns och ungas berättelser om våld och bemötande. Ta del av en presentation av arbetsprocessen, arbetsmetoder och resultat i projektet. I en workshop får deltagarna pröva på en metod för att lyssna till och hörsamma barns och ungas berättelser om våld.

Information om målgrupp och anmälan

Webbinarierna riktar sig till medarbetare i Göteborgs Stad och Dialogas avtalskommuner, samt ideella organisationer. Du är välkommen att anmäla dig till flera webbinarier. Titta i kalendariet för att hitta fler tider. Länk till webbinariet skickas ut veckan innan.