Klicka på rubrikerna för att komma till respektive webbsida.

Mini-Maria

Mini-Maria Göteborg vänder sig till ungdomar och unga vuxna upp till 21 år som har bekymmer kopplade till alkohol eller droger.
På våra tre mottagningar arbetar socionomer, sjuksköterskor, psykologer och läkare. Vi erbjuder råd, stöd och behandling till ungdomar, familj och nätverk. Mini-Maria Göteborg är ett samarbete mellan Göteborgs Stad och Sahlgrenska Universitetssjukhuset.
Alla besök på Mini-Maria är kostnadsfria och vi har tystnadsplikt.

Dopingjouren
Dopingjouren är placerad vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och arbetar för att öka kunskaperna och medvetandegöra konsekvenserna av dopningsmissbruk genom information, utbildning och forskning. Dopingjourens telefonrådgivning är öppen för alla som har frågor som rör anabola androgena steroider utanför idrotten. Den som ringer kan vara anonym och sekretess gäller.

Dopningsmottagningen i Örebro
Har du använt eller behöver du hjälp att sluta användandet av dopningspreparat? Till Dopningsmottagningen i Örebro kan du vända dig om du eller någon du känner har problem med icke-medicinskt användande av dopningspreparat, såsom anabola androgena steroider.

 

Frisk och fri

Riksföreningen mot ätstörningar