Uppmärksamma våldet mot kvinnor: webbsänd konferens och webbinarier under vecka 48

Publicerad den

Bakgrund med ljuspunkter. Orange färgplatta med texten Orange Day

Våld i nära relationer och hedersrelaterat våld

25 november är det Orange Day – FN:s internationella dag för avskaffandet av våld mot flickor och kvinnor. Social resursförvaltning uppmärksammar detta hela vecka 48 med webbkonferens och webbinarier. Välkommen!

Konferens 25 november – Barns rätt till en uppväxt fri från våld

Tillsammans med Länsstyrelsen Västra Götaland och VKV – Västra Götalandsregionens kompetenscentrum om våld i nära relationer anordnar Dialoga – kompetenscentrum om våld i när relationer och hedersrelaterat våld en stor webbkonferens. Temat 2020 är Barns rätt till en uppväxt fri från våld.

Läs programmet  i länken nedan till kalendariet. 

Orange Day på Dialoga – webbinarier vecka 48

För att sätta extra ljus på frågan om våld anordnar Dialoga kompetenshöjande aktiviteter hela vecka 48, i anslutning till FN-dagen. Måndag till fredag erbjuder Dialoga en rad webbinarier inom området våld i nära relationer och hedersrelaterat våld, också här med fokus på barns särskilda utsatthet för våld.

Ta del av hela programmet och anmäl dig till en eller flera aktiviteter i vårt kalendarium.

Såväl webbkonferensen som webbinarierna är kostnadsfria för medarbetare i Göteborgs Stad, men kom ihåg att kolla med din chef innan du anmäler dig.

Liknande nyheter

Social resursförvaltning uppmärksammar Internationella Barndagen 5 oktober

2 september, 2020

Med anledning av Internationella Barndagen 5 oktober anordnar Dialoga ett webbinarium med fokus på barns våldsutsatthet. VGR Barnskyddsteam, inleder förmiddagen med en presentation av sitt…